Søk i denne bloggen

lørdag 2. mars 2013

Ny bok fra Arne og Carlos

I går var jeg så heldig å få den nye boka til Arne og Carlos av mannen min. Håndarbeid fra hagen heter den. En ny bok med massevis av inspirasjon. En kan jo lengte etter vår og sommer av mindre. Arne og Carlos er veldig flinke til å inspirere med bildene i bøkene sine. De plukker fram alt de har av rare ting og tang, alt fra bøker, glansbilder, blomster, insekter, restegarn i alle slags farger.

Her er noen bilder fra boka:


Se denne forsiden; et fargerikt hekleteppe som luner godt på sommerkvelder:)


Strikkedukker har jeg strikke noen av fra før, men de var jo til Nasjonalmuseet og Den kulturelle skolesekken. De kan være på en skole nær deg:). Kanskje det blir en hagedukke til meg selv. Vi får se.


Flotte bordskånere i mange fasonger. Men denne fine Rosekragen likte jeg godt. Dette er fint sommerstrikk som ikke tar altfor lang tid.Til slutt vil jeg vise dette pleddet, strikket av all slags restegarn i alle slags farger. Her er det bare å strikke i vei til en ikke har mer garn igjen.

Anbefaler denne boka på det varmeste. God helg.
1 kommentar:

  1. Titt tei.
    Utrolig hvor mye som kan strikkes:). Måtte bare inn og skryte litt av de fine lysene dine! Både kaffekopp- lysene og øsene var bare helt knæsj.
    Fortsatt god helg.
    Farmor-klem

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen: