Søk i denne bloggen

mandag 1. april 2013

Mariusgenser til postkassa

Selvom vinteren snart er over og det blir varmere dager, så har postkassa mi fått seg Mariusgenser.

En vill idé som bare måtte settes ut i livet. Og heldigvis fikk jeg støtte fra de som deler postkasse med meg til å gjennomføre det. Det vil si jeg spurte etter at den var ferdig laget ;)

Se her så fin den ble:


Den gamle postkassa var tidligere malt med blomster, men disse hadde begynt å flasse av og var bleket i sola. Derfor sprayet jeg den hvit.


Jeg målte opp postkassa og regnet ut hvor mange masker jeg trengte og justerte dette for at det skulle stemme med mønsteret til Marius. Denne ble strikket med hvit i bunnen og rødt og blått mønster.


Deretter festet jeg borrelås rundt oppe og nede. Brukte borrelås med lim på baksiden. Så var det bare å tre på genseren:


Litt justering, slik at mønsteret stemte og ble midt på foran. Og så malte jeg på navnene til de som  bor i husstanden.Nå kan nabokassene bare fryse, det gjør ikke min:)6 kommentarer:

 1. Hei, hei.
  Så morsomt:). Hvordan kom du på dette? Prøver å manne meg opp til å strikke mønster, men tror fortsatt at det er utrolig vanskelig. Kanskje til høsten;)....
  Ha en fortsatt fin uke, Eli

  SvarSlett
 2. Hei Eli. SÅ gøyalt dette var!!

  SvarSlett
 3. Hi hi - både moro og fint :)

  Ønsker deg en flott uke

  Klem Monica

  SvarSlett
 4. Sees på onsdag da- om du fikk ordnet det ? du er velkommen i hvert fall :)

  Klem Monica

  SvarSlett
 5. Hva med å bruke en gammel fravokst mariusgenser til dette?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo det er sikkert mulig:). Den kan toves litt i vaskemaskinen også om den skulle være for stor. Det er bare å prøve seg fram.

   Slett

Legg gjerne igjen en hilsen: