Søk i denne bloggen

torsdag 2. februar 2012

Kjøkkenvinduet

Nå har jeg endelig fått byttet ut julekappa i kjøkkenvinduet. I høst var jeg så heldig og fikk være med dattera mi, Christina, på høgskolen i Oslo der hun går for å bli faglærer i kunst og håndverk. Da lagde jeg denne gardinkappa. Tekninkken her er silketrykk. Det var veldig spennende å lære dette fra bunnen av. Selve trykket er fra et bilde av min mormor og teksten er fra brevet hun skrev til mamma da jeg ble født. Det er et gratulasjonsbrev. Moro at det er blitt tatt vare på i så mange år. Og at det kan brukes til noe fortsatt.Jeg fikk en potte med perleblomst løker, denne delte jeg opp og satte i maisboksene jeg har pyntet med litt koselig papir og blonde.


En liten forsmak på våren. Det trengs når gradene ute er veldig kalde, - 10 viste den i dag. Men vi er andre dag i februar og et steg nærmere sommeren.


Du vil kanskje kjenne igjen logoen min nederst på gardina, denne har Christina lagd til meg.
4 kommentarer:

 1. Den kappa var kjempefin, Eli. Tenker det ble lyst og trivelig på kjøkkenet ditt nå. Har tenkt på deg, men dagene har løpt litt fra meg. Jeg ringer deg og forklarer. Har du tid til kaffe, da? Farmor

  SvarSlett
 2. Trykket på gardinene dine ble veldig fine. Inspirerende å se. Jeg ser du lager mye fint på bloggen din. Jeg skal følge med deg: )

  SvarSlett
 3. Tusen takk, det var veldig hyggelig. Jeg følger deg også. Fant deg etter tips fra Farmor:)

  SvarSlett
 4. Falt pladask for den nydelige gardinen din. Vakkert trykk med bilde og brevet. Er så kos å ta vare på slike minner. :) Merethe

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen: