Søk i denne bloggen

fredag 11. november 2011

"Garnkuler" til pynt

Har sett en del lage garn/hyssing lamper der en surrer garn dyppet i tapetlim rundt en ballong og lar det tørke. Dagen etter kan en sprenge ballongen og garnet/hyssingen er da en stivnet kule. Jeg hadde lyst til å lage slike kuler men hadde ikke bruk for noen lampe, derfor prøvde jeg å lage noen små som kan brukes til dekorasjoner.


Derfor tigget jeg tapetlim av lillebror som nettopp hadde tapesert et barnerom. Og så brukte jeg hvit og beige bomullsgarn. La nøstet nede i limet slik at det ble gjennomtrukket. Så var det å surre garnet rundt og rundt ballongen. Det ble et ordentlig klin. Full fingrene av lim skulle jeg prøve å få hengt dem opp til tørk. Skulle hatt flere hender, et par ekstra hadde gjordt seg.
Det var veldig spennende om det ville fungere da jeg neste dag stakk nålen i ballongen og den sprakk. Hva ville skje nå? Jo, det funka faktisk. Det var bare å fiske ut ballongrestene og kulene var klare.
Tror de kan egne seg til pynt. De kunne kanskje vært ennå litt mindre. Jeg brukte små vannballonger her. Skulle kanskje ikke blåst dem opp så mye.

Ha en fin helg. Klem fra meg!

1 kommentar:

  1. Så kule de ble:) Kjempe fine til å pynte opp med;)
    Jeg har lagt igjen en kommentar under en av de kjempe fine vinhønene du har sydd, hvor jeg lurte på om du hadde lyst til å dele mønsteret.. ;) Har leita så lenge etter dette.. ;) Hadde vært super nice:):D

    kris@hebb.no

    Klem Kristin

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen: